Πωλείται ολοκαίνουργιο νυφικό φόρεμα σε αρίστη κατάσταση της σχεδιάστριας Maria Konidi, ολοκέντητο στο χέρι με μεγάλα αυθεντικά Swarovski φορεμένο μόνο κατά την διάρκεια της θρησκευτικής τελετής όπου αργότερα έγινε αλλαγή σε διαφορετικό φόρεμα για την δεξίωση.
Χειροποίητο, με καθαρές γραμμές, γαλλική δαντέλα στο μπούστο και πλούσια φούστα σε γραμμή Α. Εξαιρετικό ύφασμα με μεγάλα αυθεντικά Swarovski, στητό αλλά ταυτόχρονα εύκολο στην κίνηση και πολύ άνετο.
Μέγεθος S (ύψος 1.65, βάρος 55kg, μπούστο 90cm, μέση 50 cm, περιφέρεια 90cm) προσαρμόζεται εύκολα μπορούν να γίνουν μεταποιήσεις για το μέγεθος, Ο κορσές του κλείνει με μικρά υφασμάτινα κουμπάκια στην πλάτη που ταιριάζουν με το σχέδιο του φορέματος.
Θα δοθεί μαζί με το πέπλο του που έχει κεντημένες λεπτομέρειες στο χέρι (4m) και νυφική ζώνη που αφαιρείται στο ίδιο σχέδιο του φορέματος
Περιέχει ειδική θήκη αποθήκευση