Γιατί να επιλέξω το Μarried?

 

Άμεση πώληση

Το Married.gr είναι ένας δικτυακός χώρος αποκλειστικά για τον γάμο,την βάπτιση και την εκδήλωση.Ο επαγγελματίας εκθέτει έναν απεριόριστο αριθμό προιόντων και από την στιγμή που αναγράφει τις τιμές έχει άμεση πλέον επαφή με τον υποψήφιο πελάτη.Αυτό σημαίνει άμεση-ξεκούραστη κ γρήγορη πώληση.

Kαταπολέμηση ξένων sites

Το Married.gr έρχεται για να αποτρέψει και να αποθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες στην άσκοπη περιπλάνηση σε διάφορες αγνώστου περιεχομένου και προελεύσεως ιστοσελίδες του εξωτερικού.Από την στιγμή που ο πελάτης έχει την ευκαιρία να βρει τα προιόντα της αρεσκείας του στις καλύτερες τιμές,θα εμπιστευτεί το Married.gr γνωρίζοντας οτι δεν θα χάσει τα χρήματα του.

Παρακαταθήκη προιόντων

Όλα τα καταστήματα ειδών γάμου-βάπτισης-εκδήλωσης έχουν μια παρακαταθήκη προιόντων που δεν μπορούν να διαθέσουν στο φυσικό κατάστημα.Στο Married.gr μπορείτε να πουλήσετε τα προιόντα αυτά σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές ξεχωρίζοντας τα από το φυσικό κατάστημα ή την ιστοσελίδα σας.Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί ο πελάτης να σας κατηγορήσει οτι πουλάτε προιόντα περασμένης collection διότι είναι άλλος χώρος.Στο φυσικό κατάστημα παραμένουν οι νέες collections.

Υπολογισμός κόστους

Οι υποψήφιοι πελάτες γνωρίζοντας οτι υπάρχει ένας δικτυακός χώρος που συγκεντρώνει ότι χρειάζονται για τον γάμο,την βαπτιση ή την εκδήλωση τους έχουν πλέον την δυνατότητα από το σπίτι τους ή την εργασία τους να βρούν τα προιόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζονται,να δουν τις τιμές και να υπολογίσουν το τελικό κόστος σε ποστοστό που αγγίζει το 95%.Αυτό σημαίνει μεγάλη προσεύλευση υποψήφιων πελατών.

Eξοικονόμηση χρημάτων

Υπάρχουν πολλών ειδών τρόποι που μπορεί να διαφημίσει ένας επαγγελματίας την εταιρία του.Το Married.gr είναι ένα προτωποριακό site άμεσων πωλήσεων αποκλειστικά για είδη γάμου-βάπτισης-εκδήλωσης.Η τηλεόραση και η έντυπη διαφήμιση απαιτεί ένα πολύ υψηλό κόστος για μια μόνο καταχώρηση-προβολή.Τα διάφορα sites-portal γάμου-βάπτισης-εκδήλωσης είναι οδηγοί που προβάλουν κάποια στοιχεία της επιχείρησης.Στο Μarried.gr έχετε την δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρηση σας αλλά το κυριότερο να κάνετε άμεσες πωλήσεις από την πρώτη κιόλας μέρα με ένα πολύ χαμηλό κόστος.

Ρεύμα πωλήσεων

Εκθέτοντας όσα περισσότερα προιόντα μπορείτε,έχετε ανά πάσα στιγμή μια πλήρη εικόνα για το τι ζητάει-αρέσει-αγοράζει ο πελάτης.Αυτό σημαίνει οτι μπορεί η επιχείρηση να αλλάξει την εμπορική της πολιτική ανάλογα με το ρεύμα των πωλήσεων.

Διεύρυνση πελατολογίου

Το κάθε φυσικό κατάστημα λόγω των χιλιομετρικών αποστάσεων έχει περιορισμό ως πρός το πελατολόγιο του.Το Married.gr σας εγγυάται την διεύρυνση του πελατολογίου σας.Υποψήφιοι πελάτες από κάθε σημείο της Ελλάδας μπορούν να γίνουν πελάτες σας εύκολα και γρήγορα αν τους παρέχετε ποικιλία προιόντων σε καλές τιμές.

Εύκολη διαχείριση

Το Married.gr είναι μια πλατφόρμα η οποία δεν χρειάζεται να είστε προγραμματιστές ή να έχετε ειδικές γνώσεις για την διαχειριστείτε.Μπορείτε κάθε στιγμή της ημέρας εύκολα και γρήγορα να προσθέσετε,να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε οποιοδήποτε προιόν-τιμή-φωτογραφία-προσφορά θέλετε μόνοι σας.

Εικόνα ανταγωνισμού

Ένα μεγάλο κομμάτι που επηρεάζει την κάθε επιχείρηση είναι ο ανταγωνισμός.Στο Married.gr μπορείτε να έχετε εικόνα πως λειτουργεί ο ανταγωνισμός και να κινηθείτε ανάλογα.Αλλάξτε τις τιμές,τα προιόντα,προσθέστε,αφαιρέστε είδη έτσι ώστε να είστε πάντα διαφορετικοί και ανταγωνίσιμοι.

Πωλήσεις 24/365

Το φυσικό κατάστημα κάποια ώρα θα κλείσει.Τις αργίες είναι κλειστό.Οι πελάτες όμως ψάχνουν κάθε ώρα της ημέρας.Το Married.gr δουλεύει για εσάς όλο το 24ώρο,365 ημέρες τον χρόνο και πουλάει τα προιόντα σας ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Ελλάδας.