ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Για να επιλέξετε μια συνδρομή και να αποκτήσετε όλα τα προνόμια και τις παροχές πρέπει να είστε αποκλειστικά Έμπορος-Επαγγελματίας-Πάροχος Υπηρεσιών. Πρέπει να έχετε εταιρία οποιασδήποτε μορφής ενεργή έτσι ώστε να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας όταν θα σας ζητηθούν για την έκδοση τιμολόγιου.

 Οι Ιδιώτες δεν πρέπει να αγοράζουν συνδρομές. Αν κάποιος Ιδιώτης-που δεν είναι επαγγελματίας-αγοράσει μια συνδρομή και στη συνέχεια κάνει χρήση των παροχών της εκάστοτε συνδρομής, θα αποκλειστεί από το σύστημα αξιολόγησης του Married.gr, θα διαγραφεί ο λογαριασμός του και δεν θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων.

 

 

Απεριόριστες Αγγελίες - Μπορείτε να καταχωρήσετε όσες αγγελίες θέλετε αυξάνοντας τις πιθανότητες πώλησης έως και 75%.

10 φωτογραφίες/αγγελία - Έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε έως και 10 φωτογραφίες ανα αγγελία δίνοντας στους πελάτες σας την πλήρη εικόνα του προϊόντος.

Παροχή Credits - Με την αγορά της κάθε συνδρομής πιστώνεται στο λογαριασμό σας ένας αριθμός Credits για να προωθήσετε τις αγγελίες σας βάση των αναγκών σας.

Προσαρμοσμένη Διάρκεια - Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς συνδρομή ανάλογα με την περίοδο της δουλειάς σας για να προωθήσετε τα προϊόντα σας.

Επαγγελματικός Κατάλογος - Δώστε στους υποψήφιους πελάτες την καλύτερη εικόνα για την επιχείρησή σας, διευρύνετε το πελατολόγιο, αυξήστε τις πωλήσεις.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
 
BRONZE - 3 μήνες
70.00 €

400 Credits
SILVER - 6 μήνες
120.00 €

900 Credits
GOLD - 12 μήνες
200.00 €

2 000 Credits