ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

Στις εποχές που βρισκόμαστε κάθε μέρα αυξάνονται οι αγορές μέσω internet.Εμείς θα σας δώσουμε κάποιες συμβουλές για να κάνετε σωστές και ασφαλείς αγορές μέσω του διαδικτύου.

Αναζήτηση βάσει αναγκών.

Το σημαντικότερο βήμα της σωστής αγοράς είναι να γνωρίζεται ακριβώς αυτό που θέλετε.Γράψτε σε ένα χαρτί τις ανάγκες σας και κατόπιν αναζητήστε ακριβώς αυτό.Μην σας αποπροσανατολίζουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες και η χαμηλή τιμή.

Επιλογή του κατάλληλου Πωλητή.

Μέσα στο Married.gr θα βρείτε πολλούς πωλητές που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Τους ιδιώτες και τους επαγγελματίες.Κάντε σωστή αξιολόγηση του σωστού πωλητή.Για εμάς ο σωστός πωλητής πρέπει να έχει ειλικρίνεια και λεπτομέρεια στις αγγελίες του,να έχει αληθινές φωτογραφίες των προιόντων,να διατηρεί ενημερωμένο το προφίλ του και να είναι άμεσος στις ερωτήσεις που θα του κάνετε. Ο σωστός πωλητής προσφέρει την μέγιστη εξυπηρέτηση στον υποψήφιο αγοραστή.

Προσοχή στις αγγελίες.

Όταν βλέπετε διάφορες αγγελίες έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε αυτές που σας αρέσουν. Μην εμπιστεύεστε αγγελίες που κάνουν πολύ συχνά αλλαγές. Τσεκάρετε τις τιμές.Δείτε την περιγραφή και τις παροχές. Εκτυπώστε τις αγγελίες που σας ενδιαφέρουν.Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε πρόβλημα ή δείτε κάτι περίεργο σε μια αγγελία μη διστάσετε να μας στείλετε mai αναφοράς του προβλήματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία με τον Πωλητή

Μόλις βρήκατε αυτό που θέλετε. Πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πωλητή τηλεφωνικώς ή με mail. Ρωτήστε ότι σας απασχολεί. Μην διστάσετε να ρωτήσετε ακόμα και τα αυτονόητα.Κανονίστε τους τρόπους πληρωμής,μεταφοράς και ότι άλλο κόστος υπάρχει εκτός από την τιμή .Σκεφτείτε με την λογική και εμπιστευτείτε το ενστικτό σας. Ζητήστε παραπάνω πληροφορίες για το προιόν. Ρωτήστε αν υπάρχει δυνατότητα δοκιμής. Ξεκαθαρίστε τα πάντα πρίν πληρώσετε.

Τρόπος πληρωμής

Έχετε λύσει όλες τις απορίες σας και είστε έτοιμοι να το αγοράσετε. Οι τρόποι πληρωμής είναι πολλοί. Αν αγοράσετε το προιόν από ιδιώτη τότε ο πιο σωστός τρόπος πληρωμής είναι η αντικαταβολή.Θα πληρώσετε μόλις το παραλάβετε. Αντικαταβολή δέχονται οι courier, ΕΛΤΑ και οι εταιρίες μεταφορών. Αποφύγετε το ΚΤΕΛ. δεν δεχετε αντικαταβολή. Μπορείτε να πληρώσετε επίσης με πιστωτική/χρεωστική αν ο πωλητής είναι εταιρία ελεγμένη από το Married.gr.Σας ενημερώνουμε πως το Married.gr δεν εμπλέκεται σε καμιά συναλλαγή μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή,όπως και δεν χρεώνει κάποια προμήθεια.

Τρόπος και χρόνος αποστολής

Το κόστος μεταφορικών συνήθως επιβαρύνει τον αγοραστή οπότε μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο μεταφοράς εσείς,εκτός αν μέσα στη τιμή είναι και τα μεταφορικά οπότε το κανονίζει ο πωλητής. Απο την στιγμή που πληρώσετε πρέπει να παραλάβετε το προιόν μέσα σε 3 ημέρες το αργότερο-εκτός απροόπτου ή εκτός αν δεν είναι ετοιμοπαράδοτο και χρειάζεται να γίνει παραγγελία.

Παραλαβή του προϊόντος

Μόλις έχετε παραλάβει το προιόν σας. Σιγουρευτείτε ότι έχει έρθει ακέραιο και σε συσκευασία όπως το συμφωνήσατε.Ανοίξτε το προσεκτικά για να μην χαλάσει η συσκευασία του.Άν δείτε πως είναι λερωμένο,σχισμένο ή έχει κάποιο ελλάτωμα τότε επικοινωνήστε αμέσως με τον πωλητή. Ο πωλητής έχει την υποχρέωση να στείλει σε εσάς το προιόν σωστό και είναι υπεύθυνος να βρεί λύση εάν το πρόβλημα γίνει από την μεταφορική εταιρία που συνεργάζετε.

Πωλητές από το εξωτερικό

Το Married.gr είναι μια ιστοσελίδα αγγελιών που ανταποκρίνεται στην Ελλάδα. Υπάρχει όμως περίπτωση να υπάρχουν πωλητές από άλλες χώρες. Να είστε πιο προσεκτικοι με αυτούς.Να εμπιστεύεστε σωστούς ιδιώτες και επαγγελματίες που είναι ελεγμένοι από το σύστημα αξιολόγησης του Married.gr.

Αναφορά ύποπτης αγγελίας

Το Married.gr προσπαθεί με το καλύτερο τρόπο να διατηρήσει τις πωλήσεις και τις αγορές με ασφάλεια.Παρόλα αυτά εάν δείτε πως μια αγγελία είναι προσβλητική,πονηρή ή δόλια σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.