ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΩΛΗΣΗΣ

 

Ποτέ μην στέλνετε το προιόν σας πρίν από την παραλαβή των χρημάτων.

Πρίν από κάθε αποστολή πρέπει να έχετε λάβει τα χρήματα που έχετε συμφωνήσει. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θα σας πούνε οτι κάνανε την πληρωμή αλλά αργεί η τράπεζα ή πως δεν δουλεύει το σύστημα και πολλά άλλα. Μην στείλετε σε κανέναν το προιόν σας έαν δεν δείτε τα χρήματα στον λογαριασμό σας. Κάποιοι μπορεί να σας πούνε πως βάλανε τα χρήματα αλλά το σύστημα πληρωμών (visa-paypal) κρατάει τα χρήματα μέχρι να παραλάβουν το προιόν.Δυστυχώς για αυτούς τα τραπεζικά συστήματα δεν δουλεύουν έτσι.Οπότε καλό θα είναι να σκέφτεσαι ότι πρόκειτε για απάτη.

Προσοχή στους αγοραστές από ξένη χώρα.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να στέλνουν mails πως ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο προιόν.πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.Να ζητάτε τα πλήρη στοιχεία του,τηλέφωνο επικοινωνίας.Εκεί συμβαίνει το εξής παράδοξο. Σας στέλνει κάποιος mail πως τον ενδιαφέρει η αγγελία που έχετε και θέλει να το αγοράσει. Σας στέλνει ένα αποδεικτικό πως σας έχει στείλει τα χρήματα όχι μόνο αυτά που ζητάτε αλλά και παραπάνω για τα μεταφορικά.Εσείς  πάνω στον ενθουσιασμό σας για την επιτυχία της πώλησης στέλνετε με courier το προιόν. Αυτός αμέσως κάνει ακύρωση-ανάκληση συναλλαγής. Μέχρι να καταλάβετε τι έχει γίνει εσείς χάσατε το προιόν, δεν πήρατε τα χρηματά σας...και βάλατε από την τσέπη σας ένα σεβαστό ποσό για να πληρώσεται την courier....Οπότε θέλει πολύ μεγάλη προσοχή με αγοραστές εκτός Ελλάδος.

Περίεργες ερωτήσεις για το προιόν.

Βάζοντας την αγγελία σας έχετε συμπληρώσει κάποια πεδία-στοιχεία για αυτήν. Συνήθως όταν βλέπουμε πληροφορίες για το προιόν δεν κάνουμε άσκοπες  ερωτήσεις σαν να μην τις είδαμε. Είναι περίεργο να σας ρωτάνε,π.χ από τί υλικό είναι φτιαγμένο το νυφικό ή πόσο κάνει κ.τ.λ. όταν το γράφετε ξεκάθαρα στην περιγραφή.Άν κάτι δεν σας ακούγετε σωστά συμβουλή μας είναι να διακόψετε την επαφή.

Χρησιμοποιήστε την λογική σας.

Μέσα από μια συνομιλία μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά.Πόσο μάλλον σε μια πώληση. Μπορεί να σας πούνε πως πληρώνουν παραπάνω από αυτά που ζητάτε γιατι δεν θέλουν να χάσουν το προιόν ή γιατί αξίζει περισσότερα.Απλά αγνοήστε τους. Κανένας σήμερα δεν πληρώνει παραπάνω χρήματα απ ότι του ζητάνε...ακριβώς το αντίθετο...Ακούστε την λογική σας!!