Συχνές Ερωτήσεις

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό πατώντας το κουμπί <εγγραφή>.Θα ανοίξει μια καρτέλα με πεδία.Συμπληρώστε τα υποχρεωτικά πεδία και πατήστε <αποθήκευση>. Θα δείτε στην οθόνη σας ένα μήνυμα.Ακολουθήστε την διαδικασία.

Κατά την εγγραφή σας έχετε συμπληρώσει ένα username και ένα password που πρέπει να θυμάστε.Πατήστε το κουμπί <είσοδος> για να εισέλθετε στο προφίλ σας.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης συμπληρώστε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας αποστείλουμε μήνυμα υπενθύμισης.

Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει το όνομα χρήστη συμπληρώστε την ηλεκτρονική διεύθυνση που μας δώσατε κατά την εγγραφή σας και θα σας αποστείλουμε μήνυμα υπενθύμισης.

Μετά την δημιουργία λογαριασμού μπορείτε να μεταβείτε στο προφίλ σας πατώντας το κουμπί <το προφίλ μου> και να κάνετε ότι αλλαγές θέλετε στα αντίστοιχα πεδία.Επίσης μπορείτε να βάλετε και μια μικρή φωτογραφία με διάσταση 170px x 170px.

Όταν βρίσκεστε στην αναζήτηση,δίπλα σε κάθε αγγελία υπαρχει το κουμπί <αγαπημένα>. Πατώντας το μπορείτε να αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας τις αγγελίες που σας άρεσαν περισσότερο έτσι ώστε να μην τις ψάχνετε αργότερα.

Μέσα στην καρτέλα <οι παραγγελίες μου> υπάρχουν αρχειοθετημένες όλες οι παραγγελίες που έχετε κάνει για αγορά credits ή συνδρομής.Επίσης βλέπετε αναλυτικά στοιχεία,ημερομηνίες,κατάσταση πληρωμής και στο τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε τα αντίστοιχα αρχεία.

Στο Married.gr έχετε το δικαίωμα να καταχωρήσετε σαν ιδιώτες μέχρι 3 αγγελίες με 5 φωτογραφίες ανά αγγελία.Σημείωση πως η κάθε αγγελία θα αναφέρεται μόνο σε ένα ίδιο προιόν.Δηλαδή δεν μπορείτε να πουλήσετε 10 φορέματα ή 20 ζευγάρια γόβες σε μία αγγελία.

Στο Married.gr μπορείτε να πουλήσετε οτιδήποτε έχετε που δεν το χρειάζεστε αρκεί να υπάγεται μέσα στις κατηγορίες/υποκατηγορίες της ιστοσελίδας μας.

Για να πουλήσετε το προιόν σας πρέπει να δημιουργήσετε πρώτα έναν λογαριασμό.Στη συνέχεια πατήστε ένα απο τα κουμπιά που γράφει <καταχώρηση> και ακολουθήστε τα βήματα.

Οι αγγελίες στο Married.gr για τους ιδιώτες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Πόσο γρήγορα θα πουληθεί ένα προιόν έχει να κάνει με 2 λόγους.Ο πρώτος είναι πως πρέπει να είναι η καταχώρηση σας κατανοητή,να δίνεται όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε και να είναι οι φωτογραφίες καθαρές και πρόσφατες.Ο δεύτερος λόγος είναι να προωθήσετε την αγγελία σας σε διακεκριμένες θέσεις με την χρήση των credits.

Η δημοσίευση του προιόντος σας δεν θα σας πάρει παραπάνω από 5 λεπτά.Αφού έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό,πατήστε το κουμπί <καταχώρηση> και ακολουθήστε τα βήματα.Να θυμάστε πως οι αγγελίες που έχουν μια λογική τιμή,λεπτομερή στοιχεία και καθαρές φωτογραφίες έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να πουληθούν πιο γρήγορα.

Στη καταχώρηση υπάρχουν κάποια υποχρεωτικά πεδία και κάποια που δεν είναι.Εμείς σας συμβουλεύουμε να συμπληρώνετε όλα τα πεδία δίνοντας στον υποψήφιο αγοραστή μια πλήρη εικόνα.Περισσότερες πληροφορίες,περισσότερες πιθανότητες.

Μόλις ολοκληρώσετε την καταχώρηση της αγγελίας σας πρέπει να πατήσετε <αποθήκευση>.Η αγγελία σας θα βρίσκεται στον λογαριασμό σας αλλά δεν θα έχει δημοσιευτεί ακόμα.Όλες οι αγγελίες περνούν από έλεγχο πρίν την δημοσίευση τους.Η διάρκεια του ελέγχου είναι από 6-12 ώρες.Μόλις δημοσιευτεί θα λάβετε email στον λογαριασμό που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή.

Επάνω στην μπάρα του προφίλ σας υπάρχει ένα κουμπί που γράφει <οι αγγελίες μου>. Εκεί μέσα βλέπετε όλες τις αγγελίες σας και μπορείτε να τις επεξεργαστείτε πατώντας το κουμπί <επεξεργασία>.

Επάνω στην μπάρα του προφίλ σας υπάρχει ένα κουμπί που γράφει <οι αγγελίες μου>. Εκεί μέσα βλέπετε όλες τις αγγελίες σας και μπορείτε να τις διαγράψετε πατώντας το κουμπί <διαγραφή>.

Η αγγελία σας δεν λήγει ποτέ.Απλά όσο δεν την προωθείτε θα κατεβαίνει πρός το τέλος όλων των αγγελιών με αποτέλεσμα να έχετε λιγότερες επισκέψεις.

Η προώθηση μιας αγγελίας αυξάνοντας τις πιθανότητες πώλησης έως και 75% γίνεται με το σύστημα credits.Στο τέλος της καταχώρησης υπάρχει μια ενότητα που γράφει <επιλογές>.Εκεί έχετε 3 επιλογές δυναμικής προώθησης που χρεώνεστε με credits.Μπορείτε να επιλέξετε μία ή και όλες μαζί για να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Για να προωθήσετε την αγγελία σας δωρεάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media.Μπορείτε να κοινοποιήσετε την αγγελία σας στο facebook ή στο twitter προσελκύοντας μεγαλύτερο κοινό.

Είναι ένα έξυπνο σύστημα προώθησης αγγελιών.Όλες οι αγγελίες των ιδιωτών είναι ΔΩΡΕΑΝ.Έχετε όμως την επιλογή να χρησιμοποιήσετε τα credits για να την προωθήσετε. Υπάρχουν 3 πακέτα αγοράς credits που μπορείτε να τα αγοράσετε εύκολα και γρήγορα.

ΟΧΙ.Το Married.gr δεν εμπλέκεται ανάμεσα στην αγοροπωλησία των προιόντων.

Οι μέθοδοι πληρωμής για την αγορά των πακέτων του Married.gr είναι η κατάθεση-μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό, η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική και μέσω paypal.

Δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με κανέναν αγοραστή.Οι αγοραστές θα σας προσεγγίσουν εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους στέλνοντας email η παίρνοντας τηλέφωνο σε εσάς.

Εάν έχετε πουλήσει το/α προιόντα σας ή δεν επιθυμείτε άλλο να είστε μέλος του Married.gr τότε μπορείτε να μας στείλετε email στο info@married.gr και εμείς θα προβούμε στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού σας.Να σας υπενθυμίσουμε πως με την διαγραφή του λογαριασμού θα διαγραφούν και όλες οι αγγελίες σας.